Tuesday, November 3, 2009

SMJ @ AKW


SMJ (Skaf Merah Jambu) jadi perhatian! “Wah, glamor engkau! Setiap minggu masuk televisyen ya?” Itu kata dan tanya kawan-kawan rapat. Entah, aku sendiri tidak pasti!

Malulah pula apabila blog yang tidak seberapa ini masuk ‘Apa Kata Wanita’. Terima kasih, Puan Zamzarina. Tidak sangka rupa-rupanya ‘blog peribadi; tempat meluah rasa & ubat kebosanan’ ini jadi perhatian orang tertentu. Terima kasih daun keladi. Hamba sangat-sangat berbesar hati!

Tentu sahaja ini menjadi motivasi secara tidak langsung supaya aku menulis perkara yang berfaedah, yang sekurang-kurangnya orang lain dapat faedah sedikit sebanyak apabila membaca blog ini. Satu cabaran juga apabila jadi orang popular. Popular ke? Hehehheh!

25 comments:

Nurfathin mumairah said...

hai..sy penonton apa kata wanita..sy tahu psl blog saudari dr rncangan tue..sy br tamat pengajian kt ipta..skrg dok semai benih anggur hehe..visit me..http://puteh88.blogspot.com (^-^)

Ann said...
This comment has been removed by the author.
Ms.Gegirl said...

jom kita berblog..hehehhe..

Whoopz said...

Tgh tgk citer pasal bl0g awk kat tv1.. C0ngratz..

Ilyah.... said...

Hai..saya dpt tahu blog ni dr rancangan tv AKW...Try bukak blog ni...Nice...teruskan usaha anda untuk menjadi seorang blogger.....visit me...http://penakumenulis.blogspot.com/ :-)

et_Isaac said...

Sy br tgk n bc blog awk..delima gadis x berkahwin..InyaAllah,ada la jodoh awak nanti..lawati blog sy,http://serigalagala.blogspot.com

yusnita said...

Saya mengetahui blog anda melalui rancangan Apa Kata Wanita. Saya juga menyukai warna merah jambu.

Arah's territory said...

salam ka..saya pon bru thu blog akak thru rncangan AKW..suke bace tulisan akak..pepon sya doakan akak sentiasa dirahmati n dicepatkan jodoh..I.Allah..hidup, mati, jodoh, rezki telah ditetapkan utk kite sejak azali lg..i.Allah..feel free visit my blog at http://arahmohd.blogspot.com/...salam perkenalan

Lee08 said...

aslmkum semua, saya kita semua dapat berkongsi sesuatu yang boleh memberi manfaat kepada pembaca blog yang lain.

tunggu ya semua yang memberi komen kat cNi, saya nak melawat BLOG anda!!

"every day is a learning process we learn from doing it"

Ida said...

Hi Salina. Congrats! on ur appearance in AKW. I'm a WAHM, Feel free to visit my website www.muffinsmonster.com.

All the best to you!

Palie Massa Studio said...

Salam Salina,

Tahniah sebab blog saudari dah jadi popular skang. Apa2 hal, jangan mudah lupa diri. Sekadar nasihat untuk saudari dan juga diri saya sendiri.

Lifesaver said...

Hehehe. Popular tu.

Saya pon tgk AKW and tiba2 teringin nak jengah ke blog cik skaf merah jambu.

nony said...

hi salam kenal2 salina.

TAHNIAH, baru tau blog ni popular upanye. best juga coretan dan luahan isi ati dlm blog ni.

moga blog SMJ ni secanggih blog yg sudah ada dipasaran.tahniah sekali lagi.

Azizah said...

Tahniah. Saya pun tau blog ni dr AKW. Best gak gaya penulisan dan cerita2 yg dikongsikan. Cerita biasa tp dirasai oleh semua wanita.
Keep it up.

tini said...

salam....saya baru saja buka blog anda ....dah lama tau dari AKW, ingatkan tipu , rupanya memang wujud blog SMJ ....tahniah....saya akan senantiasa mengikuti blog anda

~chekuna~ said...

salam..tadi sy tgk AKW kat tv, terus bukak blog awak.. menarik.. i will follow u.. http://chekuna-rauna.blogspot.com/

INTAN RH said...

Salam, akak ucapkan tahniah kerana blog skafmerahjambu menjadi perhatian. teruskan usaha dan jadilah diri sendiri.

Nana said...

saya pun tahu blog ni melalui AKW.
Salam Perkenalan
Senang2 lawat blog saya www.hanafzuan.com.my

lin_mn said...

hiiiiii..tgk gak AKW kt tv1 tu.....heheheh~
lawat saya di http://mslind.blogspot.com/
jom kita berblog.

miss laksa said...

baru adi tgk AKW.. wah ingatkan betulla pelakon tuh Salina.. hehe.. nampaknya dapat pujian ramai=) zamzarina puji habis blog nih~ teruskan menulis!!!

Njot said...

tgk AKW.trus ku cari.Skaf Merah Jambu.wow..seronok baca..ku mmg suka bca blog nih..teruskn berblogging Sis Salina..

Princess Syaa said...

interesting... love to read ur blog

kancil said...

Salam perkenalan SMJ..tdi sy tgok AKW...tahu SMJ dari situ..lpas AKW sy terus mlawat SMJ. seronok baca blog ni..bagus.

gadis pagi buta said...

Selamat berkenalan SMJ...saya sangat tertarik untuk mengikuti blog ini walaupun saya tidak meminati warna merah jambu..huhu...selepas menonton apa kata wanita dari situ saya berminat untuk mengikuti blog ini...semoga awak terus sukses menjadi seorang blogger...anyway congrats...

NidProdInc said...

Salam kepada semua, takpe la nak usha-usha kat sini kan. Boleh yer walopun i ni laki sajer nk korek rahsia wanita. Jom la layari website saya di http://nidprod.blogspot.com